De stamboompagina van de families Van der Werf en Albers

Boom

Op deze website kunt u 'kennismaken' met mijn familie en onze voorouders. Bij het samenstellen van deze website (en mijn daaraan voorafgaande genealogisch onderzoek) is de kwartierstaat van onze twee kinderen Joost en Marije mijn uitgangspunt. Daardoor is dit een overzicht geworden van twee families, die van mijzelf (familie Van der Werf) en van mijn vrouw (familie Albers).

Deze website kent een besloten gedeelte dat bedoeld is voor familieleden die zich daarvoor hebben aangemeld. Zij krijgen meer detailinformatie te zien dan de toevallige passant die al surfend over het net hier terecht is gekomen.

Een dergelijk genealogisch onderzoek doe je niet alleen. Ik heb hulp gehad van vele mensen zowel in mijn directe omgeving als via het internet, waarvoor ik hen hartelijk wil bedanken.

Indien u aanvullingen of verbeteringen heeft, of u wilt graag ook toegang tot het besloten gedeelte van deze website, stuurt u dan een e-mail naar de webmaster.

Wilt u een opmerking plaatsen of alleen even laten weten wat u van deze website vindt, laat dan een berichtje achter in het gastenboek. Dat zou ik zeer op prijs stellen.

Deze website is nog steeds in bewerking. Het kan dus goed zijn dat de volgende keer dat u hier komt, er meer informatie is  te vinden. Kom dus gerust nog eens een keertje terug!

Deze pagina is voor het laatst aangepast op 18 maart 2007

Site Meter